Προφίλ

Η επιπλογραμμή βρίσκεται στον χώρο του επίπλου εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας την ίδια φιλοσοφία σε ότι αφορά την υχηλή αισθητική και ποιότητα, μεταμορφώνοντας τα κεθημερινά χρήσιμα αντικείμενα, σε μοναδικά κομμάτια αξίας.

Οι προτάσεις μας στο χώρο της επίπλωσης προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών, αποτελούν ένα επιτυχημένο σχεδιασμό κλασικού και μοντέρνου στύλ που χαρακτηρίζεται από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών απαράμιλλης ποιότητας.

Στην ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ θα βρείτε προϊόντα πολύ γνωστών Ελληνικών και ξένων οίκων όπως Media, Χατζής, Παπαδάτος, Πρωτέας, Takas atr in house και άλλων εταιρειών που εκφράζουν το καλαίσθητο αρμονικό και λειτουργικό design και χαρακτηρίζουν από υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Η ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ είναι πάντα έτοιμη να σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις και απόψεις πάνω στην επίπλωση και την διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρο. Πλαισιώνεται από έμπειρους και ικανούς διακοσμητές πρόθυμους να σας βοηθήσουν με υπευθυνότητα και ευγένεια, προτείνοντας την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας.

Τέλος το τεχνικό μας τμήμα αποτελούμενο από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, φροντίζει για τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων σας, την άψογη παράδοση καθώς και το after sale service.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον εντυπωσιακό χώρο του επίπλου μας και να απολαύσετε μια τεράστια ποικιλία ειδών και προτάσεων στο άνετο , ευχάριστο και φικικό περιβάλλον των δύο καταστημάτων μας.